Херсон °C

На Херсонщині презентували другий фронт-офіс поліції

Новости » Общество
0
У місті Нова Каховка начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін презентував роботу другого фронт-офісу поліції, мета якого – покращення надання поліцейських послуг населенню.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
Скористатися новим поліцейським сервісом та оцінити його ефективність можуть громадяни, які звернуться до Каховського районного відділу поліції. Цьому підрозділу підпорядковуються ще 5 відділень та секторів поліції. 
Під час презентації представники місцевої влади та гості мали змогу оглянути складові фронт-офісу: рецепцію, де працівники поліції максимально результативно та оперативно приймуть заяву у громадян, нададуть юридичні консультації, сконтактують зі слідчими з приводу розслідування кримінальних проваджень, запишуть на особистий прийом тощо.
Також на першому поверсі розташовані кімнати для проведення слідчих дій, прийому громадян, які відповідають усім європейським нормам. А для відвідувачів, які прийдуть до відділу з дітьми, у фронт-офісі передбачений ігровий куточок. Діє також і традиційна система відеофіксації дій поліцейських Custody Records, яка дає можливість на належному рівні забезпечити дотримання прав громадян та ефективно реагувати на можливі порушення як із боку відвідувачів, так і поліцейських. 
Фронт-офіс — це новий підхід до роботи поліції з населенням, адже основний критерій нашої діяльності – довіра громадян. Поліцейські послуги мають стати більш відкритими та доступними для відвідувачів. У наших найближчих планах – покращення поліцейського сервісу та відкриття фронт-офісів у інших територіальних підрозділах поліції області, – зазначив Олександр Прокудін. 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: