Херсон °C

Чорнобаївська, Великокопанівська, Милівська та Чаплинська громади вивчають заходи з профілактики неінфекційних захворювань на рівні громади

Общество, Здоровье
0

Проєкт з профілактики неінфекційних захворювань на рівні громади реалізується в рамках україно-швейцарського проєкту"Діємо для здоров’я”. Повідомляє ХОДА.

Участь в семінарі беруть представники чотирьох територіальних громад Херсонської області, яких обрали для участі в проєкті. Це Чорнобаївська, Великокопанівська, Милівська та Чаплинська громади.

Кваліфіковані фахівці вчать учасників тренінгу правильно формулювати та втілювати проєкти, націлені на боротьбу з неінфекційними захворюваннями. Вони діляться досвідом стосовно оформлення ідеї, заявки, визначення цільової групи проєкту тощо.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко зазначив, що своєчасна профілактика та діагностика неінфекційних захворювань дозволить збільшити якість та тривалість життя населення.

«Сьогодні причиною 90% смертей жителів області є саме неінфекційні хвороби. Для розв’язання цієї проблеми в області працюватиме проєктна команда. Облдержадміністрація надалі всіляко сприятиме реалізації цього надважливого проєкту. Тому бажаю вам плідної співпраці», - звернувся до учасників семінару Микола Якименко.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: