Херсон °C

У Голій Пристані медики протестують проти звільнення головного лікаря

Новости » Общество
0
Сьогодні зранку в Голій Пристані відбулась сесія міської ради, під час якої більшість депутатів проголосували за рішення, стосовно звільнення головного лікаря районної лікарні. 
Як повідомляє Суспільне.Херсон, у Голій Пристані відбулася сесія міськради. На її розгляд винесли одне питання, яке стосується звільнення головного лікаря районної лікарні Владислава Житнюка. Як розповіли мітингувальники, його хочуть звільнити за порушення контракту.
Також за їх словами, у лікарні був проведений аудит, який виявив декілька порушень, які швидко усунули. Самі працівники лікарні називають їх "смішними": залишки картоплі на складі, неправильне списання бензину та інше. Проте головному лікарю була винесена догана і поставлене питання про його звільнення.
- Мене голопристанці вже зранку зустрічають і кажуть - наведіть лад у лікарні, - повідомив під час акції протесту голова Голопристанської міської ради Олександр Бабич. - Головний лікар отримав догану, і ми винесли депутатам на розгляд проєкт рішення щодо його звільнення. Я переконаний, що люди, які підтримали мене на вбиорах, підтримають і зараз у цьому рішенні. Це зібрання - це просто політичні маніпуляції. 
Натомість медики, що зібралися на протестувальну акцію скандували: «Мера геть!». Медичні працівники лікарні, як виявилося проти такого рішення депутатів. Вони стояли із плакатами в руках, на яких були написи: "Вимагаємо законного рішення", "Амбіції мера руйнують лікарню", "Принижено гідність лікаря". 
Фото - Супільне.Херсон.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: