Херсон °C

Херсонщина: Що робити, якщо посвідчення водія чи свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу не відображається в застосунку «Дія»

Новости » Общество
0

Як вирішити проблему відображення неактуальних особистих даних в Електронному посвідченні водія чи свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, відсутності фотографії чи документів у застосунку Дія? Провести верифікацію цих документів можна за допомогою онлайн-сервісу МВСЕлектронний кабінет водія.

Сервіс дозволяє подати заяву про коригування неточностей у реєстрах МВС та оперативно доповнити наявну в них інформацію.

Алгоритм дій:

1) перейти із застосунку Дія в Електронний кабінет водія та авторизуватися;

2) заповнити всі поля необхідними даними (автоматично заповнюються наявні у базі дані, в які не можна внести виправлення);

3) завантажити файл із зображенням обох сторін документу у форматі .jpg;

4) надіслати електронну заяву до сервісного центру МВС для обробки.

Працівники сервісних центрів МВС опрацьовують отримані електронні заяви та вносять зміни до Єдиного державного реєстру транспортних засобів МВС. У випадку виявлення додаткових неточностей або відсутності фотографії, вас запросять особисто звернутися до будь-якого сервісного центру МВС.

Внесені до Єдиного державного реєстру транспортних засобів МВС дані автоматично оновляться та будуть відображені в Електронному кабінеті водія та застосунку Дія.

Упродовж 2021 року кількість оброблених адміністраторами сервісних центрів МВС Херсонщини заяв на верифікацію даних у Єдиному порталі державних послуг Дія збільшилась удвічі: 3653 заяви на верифікацію даних у посвідченні водія та 470 – на верифікацію даних у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: