Херсон °C

Мешканці гуртожитку в Каховці мають сплатити рахунки за грудень, аби бути зі світлом в оселях

Новости » Общество
0
Новокаховська міська територіальна громада в офіційному повідомленні просить мешканців гуртожитків бути відповідальними та сплатити поточні рахунки за електроенергію. 
«Вчора відбулася зустріч заступника міського голови Леоніда Чурсинова та директора КП "Гуртожиток" Андрія Каліти з керівницею ХОЕК Світланою Макаренко. В ході напружених перемовин обговорювали умови невідключення гуртожитків за борги по оплаті електроенергії.
Енергокомпанія вимагає повного погашення боргів і 100% сплати за спожиту електроенергію та ставить умови внести пропозиції щодо погашення боргу та рішення виходу з надскладної ситуації, що склалася.
За результатами зустрічі була досягнута домовленість про те, що протягом найближчого терміну (2 доби) необхідно сплатити поточні рахунки на загальну суму 700 тис. грн (за грудень 2021 року). Це дасть можливість відтермінувати відключення гуртожитків від енергопостачання.
У зв'язку з цим звертаємося до мешканців гуртожитків з проханням терміново провести поточну оплату згідно отриманих квитанцій та сплату заборгованості, аби уникнути відключення електроенергії в ваших оселях», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: