Херсон °C

Геннадій Лагута долучився до Конгресу місцевих та регіональних влад

Общество, Политика
0

Про це голова Херсонської ОДА повідомляє на офіційній сторінці у фейсбук:

«На запрошення Глави держави Володимир Зеленськийдолучився до засідання Президії Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові.

Декілька годин разом із Президентом, головами ОДА, обласних і міських рад, зокрема Олександр Самойленкота Колыхаев Игорь, говорили про важливе і актуальне.

Серед ключових тем порядку денного засідання – нові об’єкти, що увійшли до переліку програми «Велике будівництво» у 2022 році, додаткові гарантії медпрацівникам, стан виконання ЗУ «Про основи національного спротиву».

Окрім #ВеликогоБудівництвав рамках якого в Україні реконструюють 715 об’єктів, цього року активно впроваджуватиметься також #ВеликаРеставраціята #ВеликаТермомодернізація, яка до 2030 року дасть змогу покращити житлові умови для 15 млн людей.

Як голова Херсонська обласна державна адміністрація мав за честь бути присутнім на заході, адже це велика платформа для взаємодії всіх гілок влади та пошуку рішень у багатьох питаннях.

Щодо Херсонщини! У 2022 році завдяки «Великому будівництву» буде збудовано та оновлено понад 20 об’єктів, значна кількість яких – соціальні: школи, дитячі садочки, проєкти спортивної інфраструктури, медзаклади. До речі, під час презентації майбутніх проєктів в розрізі країни, як приклад іншим областям демонструвалися об’єкти Херсонщини: Центр Олімпійських видів спорту «Н2О.Нова Каховка», Міжнародний аеропорт "Херсон" та art.museum.ks.

Розбудова України триває!», - акцентує Лагута.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: