Херсон °C

Південна Агропромислова виставка «Фермер 2022» відбудеться в Херсоні з 2 по 4 березня

Новости » Общество
0
З 2 по 4 березня 2022 року відбудеться 21 міжрегіональна спеціалізована сільськогосподарська виставка «Південна Агропромислова виставка «Фермер 2022». Захід відбудеться у ККЗ Ювілейний, м. Херсон.
Організатор виставки – Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонський виставковий центр «Експо-Центр».
Якщо вас цікавлять сучасні досягнення у сфері насінництва, рослинництва та селекції, завітайте на експозиції наших учасників.
До вашої уваги також будуть представлені добрива та засоби захисту рослин, сільськогосподарська техніка та запчастини до неї. Учасники познайомлять гостей зі своїми пропозиціями щодо послуг з транспортування, зберігання та упаковки продукції сільського господарства.
Зараз дуже важливо не тільки виростити, а й зберегти та переробити врожай. Особливо це стосується плодоовочевої продукції, за виробництвом якої Херсонська область займає лідируючі позиції в Україні.
Тому з метою пошуку ефективних каналів переробки та реалізації сільськогосподарської продукції, збільшення прибутковості підприємств, встановлення бізнес-контактів та для ознайомлення з інноваціями в рамках виставки відбудуться супутні заходи (конференції, семінари, презентації) за участю Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА та фірм-учасників. 
Перелік напрямків, які опрацьовуватимуться в рамках конференції: інноваційні вектори розбудови агропромислової галузі, розвиток через залучення державної підтримки та коштів грантових проєктів, застосування мінеральних добрив та засобів захисту рослин, відродження виноградарства та виноробства.
Експозиція виставки буде розташована як у середині залу, так і на відкритій площі ККЗ «Ювілейний».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: