Херсон °C

Високопільську громаду вчора обстрілювали

Новости » Общество
0
Стан справ у Високопільській громаді опублікували місцеві мешканці у групі Фейсбук. Станом на 19 годину вечора 2 травня, ситуація стабільно критична. 
«Громада перебуває у облозі з 12 березня, гуманітарна ситуація в населених пунктах стабільно критична. Єдина можливість утриматись - це гуртуватися і допомогати одне одному, що й робить місцеве населення.
Щоденно цивільне населення покидає захоплені населені пункти і виходить до території, контрольованої ЗСУ. Наразі то є єдиним правильним рішенням, щоб повертатися до нормального (наскільки це можливо зараз) існування - з газом, електрикою і більш-менш спокійним проживанням.
Вибухи у Високопіллі стало чутно з ранного ранку, протягом дня активність та обстріли були високими.
Окупанти не полишають надію захопити раніше звільнені Князівку, Малу Шестерню, тому постійно намагаються зайти та закріпитись в них, та не так сталося, як хотілося - наші захисники методично винищують будь-які спроби орків рухатися у цьому напрямку.
Також сьогодні було дуже неспокійно у Нововознесенському - йду дуже активна робота тяжкого озброєння, пошкоджено багато цивільних будівель.
Орки також не полишають свої надії нашкодити нашим захисникам з боку Любимівки - протягом дня були прильоти у Велику Костромку.
Не втрачаємо віри в ЗСУ та у свою країну!», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: