Херсон °C

До Нововоронцовської громади завітав американський журналіст, аби на власні очі побачити наслідки війни в громаді

Новости » Общество
0
Нововоронцовська громада - ситуація, за опублікованим у соцмережі повідомленням залишається відносно спокійною, але нестабільною.
«Ситуація в регіоні, в порівнянні з минулим днем залишається не змінною. В селищі було відносно спокійно. На даний час ворог здійснює обстріли с. Осокорівка.
Але, не зважаючи на нестабільну ситуацію, нами будо передано гумдопомогу мешканцям с.Осокорівка. Було охоплено близько 50 осіб. Я хочу подякувати сміливцям, які погодилися, незважаючи на постійні обстріли, взяти відповідальність за роботу зі своїми односельцями.
Нашими волонтерським центром постійно здійснюється робота з біженцями. Сьогодні стаціонарно було охоплено 24 особи.
Для мешканців селища інформація про день видачі допомоги буде згодом.
Також приємною новиною для нашого селища був приїзд до нас американського журналіста на ім'я Джон, який співпрацював свого часу з Нью-Йорк Таймс. Разом з ним було здійснено об'їзд мікрорайону "Посьолок". Він на власні очі побачив зруйновані будинки, зруйноване авто, воронки від розірваних снарядів, пошкодження школи. Здійснив бесіду через перекладача з мешканкою того мікрорайону Параскевич Любов Петрівною. Була ним проведена фотофіксація всіх цих моментів. Також він навідався до нашого волонтерського центру.
Я хочу запевнити всіх - нас не залишили. Про нас пам'ятають.
Все буде Україна», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: