Херсон °C

Промивання батарей опалення: технології та сучасні методики

Новости » Общество
0
Застосування опалювальної системи створює комфорт для людини в холодну пору року. Але ефективність роботи цієї системи з кожним роком знижується і найчастіше причиною цього є забруднення. Сміття, іржа, накип та інші відкладення – основні причини зниження ефективності. Проблема швидко усувається шляхом промивання системи.

Відновлюються колишні робочі параметри та характеристики. Фахівці компанії «МонтажТехСервіс» виконують роботу із застосуванням різних методик та технологій. Повне промивання батарей опалення забезпечить суттєве зниження витрат на обслуговування системи у майбутньому. Рекомендується одразу замовляти цю послугу, якщо спостерігається зниження ефективності роботи системи опалення.

Методи промивання

Застосовується чотири найбільш ефективні та результативні методи промивання системи опалення.
1. Гідропневматичне промивання. Основним фактором очищення є комбінація води та стиснутого повітря. З труб видаляється накип, відкладення, хімічні домішки та відходи;
2. Промивка біопрепаратами. Цей метод називають мікробіологічним очищенням. Не потрібно знімати якісь робочі вузли, адже очищення допускається при працюючій системі. Цей метод вважається результативним, очищаючи систему «до металу»;
3. Пневмогідравлічний удар. Всередину системи подається пневмогідравлічний імпульс. Лише 2% навантаження отримують труби та 98% відкладення. Використання даної технології рекомендується, якщо діаметр труб 4 дюйми, а загальна довжина до 60 метрів;
4. Промивання системи хімічними речовинами.Застосовуються підготовлені розчини з неорганічними та органічними кислотами. Очищення гарантує видалення відкладень навіть у важкодоступних місцях.

Видалення забруднень підвищить ефективність роботи опалювальної системи, адже тепер вся енергія віддається, а не забирається відкладами.

Наслідки промивання
Серед основних переважних моментів цієї послуги слід виділити:
  • кімнати рівномірно нагріваються;
  • мінімізуються витрати на опалення;
  • виключені складні поломки в майбутньому;
  • гарантується високий рівень захисту котла.
При співпраці з компанією «МонтажТехСервіс» виключається ризик поломок та будь-які проблеми. Гарантується надійна робота з наданням рекомендацій щодо подальшої профілактики проблем.

Промивання батарей опалення: технології та сучасні методики

 

Технічне обслуговування краще проводити часто та ефективно, попереджаючи наступні поломки та заміну як котла, так і окремих елементів системи опалення в цілому.
 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: