Херсон °C

Спортивні змагання від страйкбольного клубу «Корсар»

Новости » Спорт
0

До святкування Міжнародного Дня захисту дітей у Дніпровському районі пройшли спортивні змагання «Спорт – запорука здоров'я та сили духу». Організатори веселих і корисних змагань для неповнолітніх засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, та дітей, що опинились в складних життєвих обставинах - служба у справах дітей Дніпровського районної у м. Херсоні ради спільно з Дніпровським РП КВІ УДПтСу України в Херсонській області, сектором кримінальної міліції у справах дітей Дніпровського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області. Активну підтримку в проведенні спортивного свята надавли Херсонський громадський просвітницький фонд «Міжнародне партнерство» та Херсонська обласна молодіжна організація «Страйкбольний клуб «Корсар».

Головна мета – відволікти дітей від негативного впливу вулиці та показати, що є можливість цікаво та корисно для здоров’я проводити час! Організатори намагались переконати «складних» підлітків, що бути здоровим та робити добрі справи, залишаючись про цьому в хорошій спортивній формі – це класно і модно. Атмосфера змагань була веселою, азартною, доброзичливою. Андрій Рибалко, представник Херсонської обласної молодіжної організації «Страйкбольний клуб «Корсар», розповів про здоровий спосіб життя, про вдосконалення себе як фізично, так і духовно. Наголосив, що важливо розвивати в собі такі якості як сила, лідерство, відповідальність, сміливість, честь, воля, вірність, повага.

Діти із задоволенням взяли участь у конкурсах, отримали багато корисних знань, які знадобляться їм у подальшому житті. Наприкінці заходу на всіх чекав смачний сюрприз – морозиво!

Служба у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює подяку всім учасникам і організаторам заходу та має надію, що такі акції в Дніпровському районі стануть доброю традицією.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: