Херсон °C

Про результати міжобласного турніру-меморіалу Віктора Сергеєва

Новости » Спорт
0

16 квітня в Бериславі відбувся міжобласний турнір-меморіал Віктора Сергеєва, в якому взяли участь 6 волейбольних кращих чоловічих команд області з м.Херсона, Нової Каховки, Скадовська, Берислава, сіл Антонівки Скадовського района та Виноградове Цюрупинського району.

У підсумковому результаті переможцем та володарем Кубка другий рік поспіль стала команда «Агро-Спорт» (с.Антонівка) (тренер Віктор Дудченко), яка у фіналі лише у 5 сеті «вирвала» перемогу в господарів майданчика з рахунком 3:2 (18:25, 27:25, 25:12, 22:25, 12:15).

Подальші місця розподілилися так: на третє місце досить таки несподівано стала команда «Вгору» з м.Херсона, яка в нелегкій боротьбі взяла верх над командою з м.Нової Каховки.

Замкнули турнірну таблицю команди Цюрупинського району та м.Скадовська. Переможці та призери були нагороджені дипломами відповідних ступенів, грошовими винагородами та Кубком.

Титульними спонсорами змагань стали депутат обласної ради Ігор Йосипенко та директор ТОВ «Бериславський зерновий термінал» Володимир Смоленський.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: