Херсон °C

Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутому

Новости » Спорт
0
Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутомуЗ різноманітних змагань як України, так із-за кордону спортивну славу до свого міста Олешки везуть вихованці Дитячої юнацької спортивної школи. У стінах школи діти займаються по декількох напрямках – це веслування на байдарках і каное, спортивне орієнтування, футбол та волейбол. Не останнє місце в спортивних досягненнях молоді займає матеріальна база навчального закладу.
Про те, чим наразі живе спортивна школа, які має досягнення та чого потребує найбільше розповів заступник директора з адміністративно-господарської роботи Віктор Миколайович Кузнєцов.
-       Перш за все на сьогоднішній день школа потребує фінансування, а саме фінансування на покращення матеріальної бази школи. Першочергово нам потрібно добудувати приміщення, де будуть розміщені душові, щоб в школі були гаряча вода та теплий туалет, які до цього часу школа не мала. Саме приміщення, де були раніше душові є, але воно занедбане та не працює, а душові не діючі. В минулому році за моєї ініціативи розпочалися роботи в цьому напрямі. Ми придбали бойлери, металопластикові труби, крани, але це все ми не можемо зараз пустити в експлуатацію, тому що приміщення не опалюється. В цьому році я планую, є навіть домовленість зі небайдужими громадянами, спонсорами, виготовити проектну документацію на добудову спеціального приміщення – топочної, і в цьому році виконати хоча б проектні роботи, щоб в наступному році вже закласти в бюджет кошти на будівництво комфортних душових та туалету. Це зараз у нас першочергове завдання і безпосередньо моє, як заступника по господарській роботі. Головне не зупинятися на досягнутому, та використовувати будь-які можливості для розвитку школи, - розпочав свою розповідь з наболілого Віктор Миколайович.
Віктори Миколайович Кузнєцов працює в ДЮСШ вже майже 10 років і за цей період було зроблено чималий фронт робіт для покращення матеріальної бази школи.
Як говорить заступник директора за певний проміжок часу за сприянням та клопотанням Віктора Миколайовича було збудовано роздягальню для дівчат та хлопців, які приходять до школи на тренування. На ці роботи було використано 160 тисяч гривень з районного бюджету. У збудованому приміщенні є зручні кімнати окремо для хлопців та окремо для дівчат. Дівчатка як справжні господині, комфортно облаштували свою роздягальню: на підлозі лежить килим, а стіни прикрашають картини. Хлопці виявилися мінімалістами. Також проведена робота по капітальному ремонту електромереж закладу.
Віктор Миколайович розповів, що виконуючи свої посадові обов’язки тісно співпрацює з громадськими організаціями, які в свою чергу допомагають популяризувати здоровий образ життя, сприяють розвитку спорту серед молоді, тим самим виступають спонсорами в організації різноманітних спортивних заходів на території ДЮСШ та за участі спортсменів з інших регіонів країни. Крім того, члени громадських організацій надають допомогу по облаштуванню території спортивної школи.
За словами В.Кузнєцова, незважаючи на брак коштів в бюджеті на розвиток школи та господарські потреби, в навчальному закладі проводяться поточні ремонти діючих приміщень, в школі чиста та доглянута територія. Також тут дбають і про спортивний інвентар для вихованців школи.
-       Що стосується матеріального забезпечення тренувань, то необхідне спорядження та обладнання поки що є, проте оновлення не завадить. Старенькі байдарки ретельно ремонтуються, є у нас тренажери: один нам подарували, а один тренажер ми відновлювали власними силами. Діти вже можуть на ньому тренуватися. Є два тренажери для тренувань на байдарках. В минулому році ми придбали силовий тренажер для дітей, що займаються футболом, майже за 10 тисяч гривень. Звичайно матеріальна база потребує значного поповнення. Нам необхідно придбати ще байдарки, ті які є у нас вони морально застарілі. Нове обладнання коштує дорого приблизно 18 тисяч гривень байдарка і майже 7 тисяч гривень весло. У школи таких коштів немає, тому ми їх, звичайно, підтримуємо, ремонтуємо, як за свій рахунок, так і за кошти спонсорів, - говорить В.Кузнєцов.
«А взагалі, - розповідає заступник директора, - планів по розвитку та розширенню матеріально-технічної бази у нас багато. У нас стоїть незавершене будівництво спортивного залу. На будівництво є готовий проект, кошторис якого складає понад 1 млн. 200 тисяч гривень. До нас приїжджали нардепи, обіцяли допомогти та сприяти в будівництві, проте ми все ще чекаємо. Через політичні колізії, які тривають в райраді, фінансування для будівництва спортивної зали стає не можливим. На даний час депутатам районної ради не до спорту та дітей».
Віктор Миколайович впевнений, що незважаючи на те, що ДЮСШ вже певний час залишається без керівника, все ж необхідно докласти всіх зусиль аби зберегти життєдіяльність навчального закладу та поповнити матеріальну базу спортивної школи. Адже ДЮСШ – це, можна в упевненістю сказати, лице міста, району, області. Щороку до навчального закладу на тренування ранньої весни приїжджають до 200 веслувальників з усієї країни, тренуватися на так званій «тихій воді», чим саме і відрізняється від інших водойм країни.
Про те не зважаючи на усі буденні проблеми та «закулісні» інтриги, в спортивній школі переконані, що небайдужі люди до спорту все ж таки є і будуть раді співпраці для розвитку та популяризації спорту серед молоді. 

Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутому

 

Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутому

 

Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутому

 

Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутому

 

Віктор Кузнєцов: Головне не зупинятися на досягнутому

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: