Херсон °C

Турнір з міні-футболу у Великій Олександрівці

Новости » Спорт
0
У Великій Олександрівці на районному стадіоні «Колос» відбувся районний турнір з міні-футболу, приурочений до Дня Європи. 6 аматорських футбольних команд Великоолександрівщини взяли участь у заході. Серед них: «Інгулець» (Старосілля), «Калинівське», «Бруклін» (Брускинське), «Таврія» (Мала Олександрівка), «Легіон» (Трифонівка – Нова Кам’янка), «Інгулець» (Новодмитрівка).
Ігри відбувалися по колу у групах. По завершенню колових матчів за ІІІ місце змагалися «Бруклін» та «Легіон», за І – ІІ місця Новодмитрівський «Інгулець» та «Калинівське».
Рахунком 1:0 на користь калинівців завершився матч за І-ІІ місце. Основний час між брускинцями та трифонівцями завершився нічиєю і лише пенальті визначило переможця. Таким чином, І місце у турнірі виборола команда «Калинівське» (представник Валерій Явтушенко), ІІ місце – «Інгулець Новодмитрівка (представник Євген Балащак), ІІІ місце «Легіон» Трифонівка – Нова Кам’янка (представник Сергій Міщук).
Начальник відділу культури, молоді та спорту РДА Олег Метела привітав учасників з Днем Європи та нагородив переможців статуетками та грамотами.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: