Херсон °C

У Херсоні відбувся волейбольний турнір серед дівчат

Новости » Спорт
0
У Херсоні відбувся волейбольний турнір серед дівчат У Дніпровському районі до Дня міста вирували волейбольні пристрасті – за звання найкращих змагалися команди загальноосвітніх навчальних закладів Дніпровського району. Волейбольний турнір «DNIPRO BALL – 2017»,  організований виконавчим комітетом Дніпровської районної у м. Херсоні ради за ініціативи та  підтримки депутата районної ради Олега Баркаренка, зібрав найспритніших та найактивніших дівчат, які завзято та професійно виборювали звання найкращих волейболісток  загальноосвітніх закладів Дніпровського району міста.
У змаганнях взяли участь команди п’яти шкіл: №№ 12,18,36,37,52. Переможців визначали у запеклих, напружених іграх. За дівчат вболівали однокласники, але у спорті без дружньої підтримки нікуди, тож дівчата з різних команд підтримували одна одну. І вдалі, і невдачі передачі - вболівальники зустрічали оплесками підтримки, а тренери хвилювалися за своїх підопічних. Тож волейбольний турнір визначив своїх переможців. Перше місце здобула команда ЗНЗ №52, на другому місці, з невеликим відривом в 1 очко, – команда ЗНЗ №18, на третьому місці - команда ЗНЗ № 36. Всі учасники були нагороджені медалями відповідного ґатунку, отримали спеціальні ексклюзивні дипломи турніру, а також гарні волейбольні м’ячі для подальшого вдосконалення спортивної майстерності. Неперевершені емоції і запал, можливість випробувати свої спортивні таланти, а ще провести вільний час разом з друзями – це все «DNIPRO BALL – 2017».
Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за підтримку в організації та проведенні турніру: управлінню освіти Херсонської міської ради,  адміністрації НВК№48 за надання спортивного залу для проведення турніру, КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Лучанського» за медичний супровід змагань, а також філії НТКУ Херсонської регіональної дирекції «Скіфія» за інформаційний супровід волейбольного турніру. Особливу вдячність висловлюємо адміністраціям та викладачам фізичної культури ЗОШ №№ 12,18,52,36,37 за активну участь у волейбольному турнірі «DNIPRO BALL – 2017», небайдуже ставлення до своєї справи та спортивне виховання учнівської молоді!
Прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: