Херсон °C

У Чорнобаївці змагалися справжні українські богатирі

Новости » Спорт
0
У Чорнобаївці змагалися справжні українські богатирі24 вересня у селі Чорнобаївка Білозерського району відбувся Кубок Кубків 2017 - фінал аматорської ліги стронгмену та кубок Чорнобаївки серед профі.
Головою суддівської бригади виступив легендарний Василь Вірастюк, який судив чинних чемпіонів України різних вагових категорій, чемпіонів та призерів чемпіонатів Європи та Світу, які зійшлися у безкомпромісній боротьбі на спортивному майданчику за звання найсильнішої людини України в абсолютній ваговій категорії.
Серед вправ за бажанням публіки були 5 гігантських куль від 120 до 190 кг, спроба встановлення рекорду України у вправі колода (лог ліфт), спроба встановлення рекорду України у вправі коромисло (супер-йок) та інші видовищні вправи у боротьбі за головний кубок 2017 року.
Сам головний суддя Василь Вірастюк, окреслюючи сподівання від змагань, одразу зауважив, що ця ліга завершує спортивний сезон стронгмену й над можливих результатів від спортсменів очікувати не треба:
«У когось травми, у когось виснаженість і це нормально на фінішній прямій всього спортивного сезону. Ми вдруге проводимо змагання у Чорнобаївці і нам тут подобається».
Також Василь Вірастюк зазначив, що стати стронгменом може кожен, хто має мінімальну спортивну підготовку, готовий до великих навантажень і, перш за все, має велике бажання займатися цим видом спорту та терпіння.
За інформацією сайту Херсонської ОДА.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: