Херсон °C

Херсонцям покажуть, що таке кросфіт

Новости » Спорт
0

Херсонцям покажуть, що таке кросфітЩо таке CrossFit і чому його ще називають фізкультурою для здоров'я? Про це вже зовсім скоро дізнаються херсонці, завітавши на чергову зустріч у рамках проекту PRO100 від молодіжної ініціативної групи «Кип’яток».

Допоможе розібратись у цій темі Ілля Карчков – головний тренер "CrossFit ZARUBA". Ілля розповість, чому усім можна і треба займатись кросфітом, а також про важливість його поєднання з правильним харчуванням.

А щоб в учасників зустрічі була можливість не тільки дізнатись про цю програму вправ на силу і витривалість, а ще й спробувати їх виконати, захід проходитиме, безпосередньо, у першому офіційному у Херсоні кросфіт-залі "CrossFit ZARUBA".

Зустріч відбудеться 15 жовтня о 10:00 за адресою: вул. Преображенська, буд. 49 (зал "CrossFit ZARUBA"). Бажано одягати зручне спортивне вбрання.

Вхід вільний.

*PRO100 - це платформа для зустрічей з експертами, що володіють знаннями і навичками в певній сфері, з аудиторією, зацікавленою в придбанні нової, корисної та практичної інформації. За форматом проекту, у тренера буде всього 100 хвилин, щоб поділитися з учасниками зустрічі своїми знаннями, досвідом та відповісти на запитання.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: