Херсон °C

"Збурївська осінь" - Кубок федерації з компак-спортінгу

Новости » Спорт
0
У с. Стара Збурївка  Голопристанського району відкрили новий стрілецький комплекс. З цієї нагоди  був проведений Кубок федерації з компак-спортінгу «Збур’ївська осінь», на урочисте відкриття якого завітав голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв. Також серед присутніх на заході були президент Української федерації спортінгу Віктор Семенел, голова Херсонського відокремленого підрозділу Української федерації спортінгу Петро Бондар та безпосередньо учасники змагань з Херсонської, Київської, Черкаської, Одеської та інших областей. Про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.
У вітальному слові очільник області Андрій Гордєєв зауважив: «Херсонщина підготувала 10 олімпійських чемпіонів, багато призерів олімпіад, переможців світових і європейських змагань з різних видів спорту. Сподіваюсь, що фахівці зі спортінгу належним чином оцінять властивості і потенціал наших природних ресурсів, а сьогоднішні змагання значною мірою сприятимуть розвитку екологічного туризму в Херсонській області з елементами полювання без шкоди для природи».
Спортінг – це стрілецько-мисливський вид спорту зі стрільби з шротової та нарізної зброї по рухомих мішенях, що летять і котяться, мають різний діаметр і форму – тарілочки, пропелери, диски та рухомі зображення тварин. Компак-Спортінг – це стрільба з спортивно-мисливської зброї, що імітує реальне полювання, але полювання без шкоди для природи! На відміну від спортінгу, змагання проводяться на невеликій території –  30 х 40 м. На майданчику для компак-спортінгу розташовують п’ять стрілецьких місць.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: