Херсон °C

Стадіон "Старт" в Олешках відкрили після реконструкції

Новости » Спорт
0
Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом із своїми заступниками Євгеном Рищуком та Дмитром Бутрієм взяв участь в урочистому відкритті футбольного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні «Старт» у місті Олешки.
За інформацією прес-служби Херсонської ОДА, на заході були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Семченко, юні вихованці футбольного клубу, їх батьки.
«Дорогі наші діти, бажаю, щоб ви грали, займалися спортом, були найсильнішими, найздоровішими, щоб ви дійсно були гордістю ваших батьків. Ми працюємо на благо всіх наших дітей», – звернувся до присутніх очільник області.
Також Андрій Гордєєв зазначив, що навколо добрих справ завжди об'єднуються добрі люди та висловив вдячність всім, хто причетний до будівництва майданчика.
Олешківський стадіон збудували ще у 1987 році і за весь цей час на ньому не здійснювали жодного ремонту, і тільки в цьому році на реконструкцію стадіону з бюджетів різних рівнів виділено 12 млн. 509 тис. гривень.
За сприянням народного депутата України Миколи Паламарчука виділено субвенцію з державного бюджету на соціально-економічний розвиток у сумі 10 млн. грн. За сприяння заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Миколайовича Рищука додатково з державного бюджету виділено 600 тис. грн. на ремонт покрівлі. З районного бюджету також було виділено 530 тис. грн. на відновлення системи поливу.
Також з Державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію спортивного майданчика з штучним покриттям стадіону «Старт» виділено 1 млн. 379 тис. грн.:
- державний бюджет – 689 тис. грн. (50%);
- районний бюджет – 355,7 тис. грн. (26%);
- міський бюджет – 334,3 тис. грн. (24%).
За ці кошти зроблено ремонт штучного покриття майданчику, огорожа та встановлені ворота та сітка. До кінця року на Херсонщині планується відкриття ще 10 футбольних майданчиків зі штучним покриттям.
«Якщо завдяки цьому полю ми зможемо відвернути від комп'ютера хоча б десяток дітей, то це вже перемога. Спорт понад усе!», – зауважив заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Євген Рищук.
Наприкінці заходу почесним гостям надали урочисте право перерізати червону стрічку та провести символічний перший удар по м’ячу.

Стадіон "Старт" в Олешках відкрили після реконструкції

 

Стадіон "Старт" в Олешках відкрили після реконструкції

 

Стадіон "Старт" в Олешках відкрили після реконструкції

 

Стадіон "Старт" в Олешках відкрили після реконструкції

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: