Херсон °C

Фонд Устина Мальцева проведе турнір з боротьби

Новости » Спорт
0

Фонд Устина Мальцева проведе турнір з боротьбиЯк завжди, фонд Устина Мальцева відкриває початок року спортивними заходами. Це стало давньою доброю традицією, якої дотримуються кілька років поспіль в нашому місті. Вільна боротьба - є флагманським видом спорту Українських спортсменів на всесвітній арені. Вільна боротьба вчить не опускати руки у важкі моменти, виховує дисципліну і допомагає знайти друзів. Щорічний турнір Устина Мальцева включений в Український календарний план спортивних заходів, як один з найважливіших етапів для комплектації членів збірної команди країни і перевіркою перед серйозними змаганнями світового рівня. В нашій області цей вид єдиноборств прижився дуже вдало і всіляко цьому сприяє Устин Мальцев.

В цьому році, 3-го лютого в стінах Херсонського училища фізичної культури, по вулиці Чекістів 2-А, пройде черговий турнір. Дана спортивна подія, зарекомендувала себе в спортивному житті Херсонщини і встигла стати традиційною. Ось уже не перший рік юні спортсмени з'їжджаються з усієї України та ближнього зарубіжжя з величезним бажанням випробувати свої сили і завоювати нові титули. Напружені поєдинки за нагороди будуть вести борці молодшої вікової групи від 15 до 17 років, хлопчики і дівчатка в 20 вагових категоріях.

Нагадаємо, що даний турнір був відроджений і внесений в календарний план Всеукраїнського турніру міжнародного класу фондом «Устина Мальцева» в 2012 році. Турнір проводитиметься на початку кожного спортивного року, як старт для майбутніх змагань всесвітнього рівня. У турнірі беруть участь хлопці та дівчата наймолодшою вікової категорії. Саме тому, турнір носить назву «Наші Надії». Щорічно, на даний заходи приїжджають спортсмени з усієї України та ближнього зарубіжжя. Змагання проходять за підтримки та піклування фонду «Устина Мальцева».

Запрошуємо всіх херсонців і гостей нашої області відвідати даний турнір!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: