Херсон °C

Футболізовано Верхній Рогачик

Новости » Спорт
0

 

Футболізовано Верхній РогачикСьогодні, 11 червня, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв та народний депутат України Сергій Хлань у Верхньому Рогачику відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям на території загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

«Довгоочікувані канікули для школярів Верхнього Рогачика почалися зі справжнього футбольного свята, і я впевнений, що цей майданчик ніколи не пустуватиме. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. В наших силах зробити їх щасливими і здоровими», - наголосив очільник Херсонщини Андрій Гордєєв.

«Сьогодні ми бачимо тут майбутніх чемпіонів. Розуміючи свою відповідальність у вихованні сильної нації, зі сторони влади робитимемо все, щоб наші діти повноцінной усебічно розвивалися. Здорові діти – щасливі батьки», - зауважив народний депутат України Сергій Хлань.

Спортивний майданчик побудовано в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», який реалізовується шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 2473,618 тис. грн та Верхньорогачицького місцевого бюджету на суму 1060,000 тис. грн.

Після введення в експлуатацію об’єкт буде прийнято до власності комунальної установи «Верхньорогачицький районний центр по обслуговуванню закладів освіти».

Введення в дію спортивного майданчика зі штучним покриттям дасть можливість додатково залучити до занять на відділення футболу Верхньорогачицької ДЮСШ до 40 дітей (2 групи початкової підготовки по 18-20 учнів). Також тут тренуватиметься ФК «СТАРТ», який представляє Верхньорогачицький район у чемпіонаті Херсонської області з аматорського футболу.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: