Херсон °C

Херсонські веслувальники розпочали підготовку до спортивного сезону – 2019

Новости » Спорт
0
31 січня на базі комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради завершився двотижневий навчально-тренувальний збір для провідних дорослих спортсменів, молоді та юніорів збірної команди області з веслування на байдарках і каное. Про це йдеться на сайті Херсонської обласної ради.
Цей збір є першим у плані підготовки херсонських веслувальників до цьогорічного спортивного сезону.
До складу учасників збору були включені спортсмени ШВСМ, Вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради а також ДЮСШ з веслувальних видів спорту, серед яких переможці та призери минулорічних всеукраїнських змагань з веслування на байдарках і каное, учасники міжнародних стартів.
Акцент у тренуваннях було поставлено на загальнофізичній підготовці.
Фінансування збору забезпечено за рахунок коштів обласного бюджету.
Підготовка проводилась під керівництвом тренера ШВСМ заслуженого тренера СРСР та України, тренера нашого земляка – олімпійського чемпіона Сергія Пострехіна та багатьох інших видатних спортсменів Колибельнікова Олександра Івановича.
Перший офіційний всеукраїнський старт з веслування на байдарках і каное, який є відбірковим для комплектування екіпажів збірних команд України для участі у міжнародних змаганнях цього року, – Кубок України відбудеться у квітні в м. Дніпро.
Підготовка херсонських веслувальників до спортивного сезону 2019 року триває!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: