Херсон °C

Херсонські самбісти серед найкращих

Новости » Спорт
0

3 березня 2019 року на базі спортивної зали Одеського державного університету внутрішніх справ відбулисячергові змагання серед підрозділів вишу − чемпіонат навчального закладу з боротьби самбо серед курсантів та студентів ОДУВС, котрий приурочено 97-ій річниці відомчого закладу вищої освіти МВС України.

У спортивному заході брали участь команди від всіх п’яти факультетів вишу. За програмою змагань спортивного самбо боротьба відбувалася у десяти вагових категоріях.
З самого початку чемпіонату борці змагалися не в одній сутичці, щоб вийти у півфінал. А поєдинки у фіналі дали змогу суддівській колегії визначити спортсменів-переможців та призерів змагань чемпіонату державного університету.
Представники Херсонського факультету вибороли наступні призові місця:
− 1 місце у ваговій категорії 68 кг посів рядовий поліції Зіньковський Данило, курсант 102 навчального взводу, а третє місце у цій же ваговій категорії посів рядовий поліції Белоус Владислав, курсант також 102 навчального взводу;
− 2 місце у ваговій категорії 90 кг посів рядовий поліції Демчук Валентин, курсант 407 навчального взводу;
− 2 місце у ваговій категорії74 кг посів рядовий поліції Резанов Сергій, курсант 102 навчального взводу, а 3 місце у цій же ваговій категорії розділили рядовий поліції Кучеренко Анатолій, курсант 406 навчального взводу і рядовий поліції Озимок Сергій, курсант 101 навчального взводу;
− 3 місце у ваговій категорії 100 кг посів рядовий поліції Долгорученко Максим, курсант 203 навчального взводу.
Слід відмітити, що змагання з даного виду спорту проведено з метою популяризації здорового способу життя, залучення перемінного складу університету до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення спортивної майстерності, пропаганди професійно-прикладних видів спорту і активізації роботи спортивних секцій у колективі фізичної культури, а також виявлення найкращих спортсменів університету для участі в змаганнях обласної організації ФСТ «Динамо» України.
Переможців та призерів змагань урочисто привітали представники ректорату університету, які вручили їм пам’ятні дипломи.
Варто зазначити, що кожна з сутичок проходила за активної підтримки вболівальників, які дружно і емоційно вболівали за своїхспортсменів.
На стройовому плацу навчального закладу проректор державного університету − декан Херсонського факультету Олексій Соловей та заступник декана Віра Галунько привітали курсантів з перемогою у турнірі.
Ми також приєднуємося до привітань наших спортсменів та з нетерпінням чекаємо наступних не менш захоплюючих спортивних баталій.

Тарас Вайда, Херсонський факультет

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: