Херсон °C

На Херсонщині зимові види спорту стають масовими

Новости » Спорт
0
На Херсонщині зимові види спорту стають масовимиКомунальний заклад Херсонської обласної ради «ДЮСШ зимових видів спорту» розпочав підготовку до нового навчально-тренувального сезону та оголосив відкритий набір дітей до Школи хокею та Школи фігурного катання.
Наразі на льодовій арені «Фаворит» створені усі умови, щоб кожна бажаюча дитина могла займатись або на відділенні хокею, або на відділенні фігурного катання. Це було основною вимогою депутатського корпусу Херсонської облради, який підтримав створення відповідної ДЮСШ, а згодом й професійного Хокейного Клубу «Дніпро». ДЮСШ у повному обсязі забезпечує функціонування льодової арени «Фаворит» та роботу тренерів. Тож усі діти мають рівні стартові базові умови. І вже від здібностей, завзятості людини залежитиме, якого вона результату досягне. Зрозуміло, що не всі стануть професійними хокеїстами чи фігуристами, але спортивний дух, витривалість, які виховуються під час тренувань, завжди знадобляться у житті.
У цьому сезоні керівництво ДЮСШ ставить перед собою амбітне завдання - зробити дитячий хокей максимально доступним. Є усі передумови вважати, що це вдасться, бо у херсонських поціновувачів хокею рік тому з’явилася реальна втіха – наш хокейний клуб «Дніпро» у дебютному сезоні став віце-чемпіоном Української хокейної ліги. Ігри, які відбуваються у Херсоні на льоді арени «Фаворит», збирають повні трибуни вболівальників, а це декілька сотень людей. Саме приклад успіху команди «Дніпро» спонукає херсонських батьків записувати дітей до Школи хокею, щоб вони тренуватись на льоді з зірками спорту. Але й це ще не всі переваги від занять зимовими видами спорту. Федерація хокею України у цьому році заснувала Українську Молодіжну хокейну лігу, в якій мають бути представлені команди 9 вікових категорій. Саме тому керівництво херсонської ДЮСШ зараз активно формує групи Школи хокею за всіма можливими віковими категоріями. У майбутньому це дасть змогу створити команди, які представлятимуть Херсонщину у Українській Молодіжній хокейній Лізі.
Тож, крок за кроком на Херсонщині триває розвиток масового спорту, все більше дітей залучаються до тренувань, прагнуть мати високі особисті результати та бути схожими на улюблених спортивних зірок.

На Херсонщині зимові види спорту стають масовими

На Херсонщині зимові види спорту стають масовими

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: