Херсон °C

Юна шахістка – призерка чемпіонату світу з бразильських шашок

Новости » Спорт
0

З 25 серпня по 3 вересня 2019 року в м. Ізмир (Турція) відбувся ІІ чемпіонат світу з бразильських шашок серед молоді, юніорів та юнаків. У змаганнях взяли участь 8 країн: Україна, Росія, Арменія, Турція, Венгрія, Польша, Китай.

За підсумками змагань в 6 вікових категоріях з класичної, швидкої та блискавичної гри на рахунку збірної команди України 47 медалей, 22 з яких – найвищого ґатунку.

У складі збірної України виступала вихованка керівника гуртків з шашок Кім Олени Романівни Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 4 Брунковська Софія, яка навчається у Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 55.

Спочатку боротьба точилася за нагородиу розділі блискавичної програми, де українські спортсмени завоювали 17 нагород.

Чемпіонські титули здобули : Махонін Андрій, Петровська Софія, Гринишин-Крук Росана, Лобанова Дарина, Агарков Данило, Глушко Анастасія, Леонов Кирило, Шепель Фелікс.

Срібло у своєму активі мають : Золотар Тимур, Блоха Андрій, Губарєва Анастасія, Зозуля Анна, Шнейдер Олександр та Попруга Віра.

А Курілкін Данило, Коваль Олександр та Дружук Єлизавета – бронзу.Наступного дня проходили змагання зі швидкої гри. Українська збірна команда додала до своєї скарбнички ще 15 медалей.

Чемпіонами світу з бразильських шашок зі швидкої гри стали: Золотар Тимур, Петровська Софія, Гринишин-Крук Росана, Лобанова Дарина, Агарков Данило, Глушко Анастасія, Шнейдер Олександр, Шепель Фелікс.

Срібні нагороди завоювали :Брунковська Софія, Махонін Андрій, Гераськін Никіта, Губарєва Анастасія, Попруга Віра.

Бронзові медалі: Курілкін Данило, Коваль Олександр.

За підсумками виступу з класичної гри української збірна команда додала до своїх нагород ще 15 нагород та, випередивши команди Польщі та Китаю, очолила загальнокомандний залік світової першості у цьому виді програми.

Золоті нагороди у своєму активі мають Шепель Фелікс, Глушко Анастасія, Лобанова Дарина, Агарков Данііл, Гринишин-'Крук Росана, Петровська Софія.

Попруга Віра, Губарєва Анастасія, Блоха Андрій, Дружук Єлизавета, Махонін Андрій стали срібними призерами першості

Шнейдер Олександр, Коваль Олександр, Курілкін Данило, Брунковська Софія замкнули трійку найкращих.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: