Херсон °C

Легкоатлетична естафета пам’яті марафонця Андрія Карпачова

Новости » Спорт
0

14 вересня до Дня фізичної культури і спорту України в Нижніх Сірогозах на стадіоні «Скіф», крім традиційного турніру з футболу пам’яті загиблих земляків учасників АТО, провели легкоатлетичну естафету пам’яті ветерана Другої світової війни, марафонця, голови Нижньосірогозького районного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Андрія Карпачова.

Легкоатлетична естафета проходить в Нижніх Сірогозах в залік районної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2019/2020 навчального року.

Цьогоріч за перехідний Уубок імені відомого в районі марафонця Андрія Карпачова змагалося 8 команд з Вільненської, Вербівської, Верхньосірогозької, Новоолександрівської, Нижньосірогозької, Нижньоторгаївської, Першопокровської та Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

До складу команди увійшло 4 учасники — 2 дівчат і 2 хлопців. Дівчатам потрібно було здолати дистанцію у 400 метрів, а хлопцям — 800 метрів.

За результатами естафети визначені переможці:

І місце – Нижньосірогозька ЗОШ І-ІІІ ступенів;

2 місце – Першопокровська ЗОШ І-ІІІ ступенів;

3 місце – Нижньоторгаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

4 місце — Новоолександрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;

5 місце — Вільненська ЗОШ І-ІІІ ступенів;

6 місце — Вербівський ЗПЗСО;

7 місце — Сірогозька ЗОШ І-ІІІ ступенів;

8 місце — Верхньосірогозька ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Нагороди переможцям і призерам вручив директор Нижньосірогозької ДЮСШ Ігор Гладун.

«Я переконаний, що такі заходи, як змагання з легкої атлетики — це основа популяризації спорту і здорового способу життя, — стверджує директор Нижньосірогозької ДЮСШ Ігор Гладун. — Легкоатлетична естафета пам’яті Андрія Карпачова проводиться в нашому районі з часу незалежності України. І це підтверджується актуальність такого заходу».

Спорт для всіх

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: