Херсон °C

У Херсоні відбудеться фестиваль бойових мистецтв «Традиції вічні»

Новости » Спорт
0

16 листопада у м. Херсоні з 16.00 до 18.00 на території ТРЦ «Фабрика» (3-я черга) за ініціативи Херсонської федерації традиційного окінавського Годзю-рю карате-до відбудеться VIII фестиваль бойових мистецтв «Традиції вічні».

Учасники VIII фестивалю «Традиції вічні»:
– Херсонська федерація традиційного окінавського Годзю-рю карате-до,
– Спортивний клуб «Бокс-Херсон»,
– ММА Клуб Будокан Херсон,
– Клуб Айкідо «Бушин»,
– Херсонський клуб бойових мистецтв «Танрен»,
– Клуб Айкідо «Кенсай»,
– Херсонський клуб таеквон-до «Кобуксон».
Вперше у фестивалі бере участь Миколаївська федерація айкідо кендо іайто клуб «Нінтай».

Найцікавіше, що більше половини учасників майбутнього свята були присутні і на першому херсонському фестивалі бойових мистецтв «Традиції вічні».
Нагадаємо, перший фестиваль бойових мистецтв «Традиції вічні» був проведений в далекому 2007 році, і той факт, що фестиваль існує досі є абсолютно унікальним як для Херсонщини, так для всієї України.
За цей час місцем проведення фестивалю були і Палац молоді та студентів, і зал Херсонського державного університету, і колишній спорткомплекс «Кристал», і берег Дніпра, і Лебедине озеро у міському парку «Херсонська фортеця» та ТРЦ «Фабрика».
Саме завдяки численним партнерам і друзям, спільними зусиллями велика кількість молодих людей були залучені до занять бойовими мистецтвами і спортивними єдиноборствами, що не тільки дозволило їм зміцнити фізичне здоров’я, але і загартувати свій характер, а для багатьох цей вибір змінив все життя, доповнивши її новими цілями і завданнями, новими яскравими фарбами і враженнями.

Спорт для всіх

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: