Херсон °C

Німецькі та херсонські актори зіграють в театрі Куліша світову прем'єру

Новости » Культура
0
У Херсоні під час відкриття ХХ ювілейного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» відбудеться світова прем’єра. Про це заявив директор театру ім. М. Куліша Олександр Книга:
- Ми це кажемо чесно і без пафосу – прем’єра буде таки світового рівня. Наші актори разом з іноземними друзями працювали над німецьким проектом від Інституту Гете в Німеччині. Проект народив виставу, яку поставить режисер Андрій Май, в ній зіграють як наші херсонські, так і німецькі актори з міста Штудгарт. Вистава присвячена історії однієї херсонської родини, вона має назву «ХЕРСОН». Це фактично історична розповідь про події з життя людей, починаючи з 1918 по 2018 рік.
Під час фестивалю виставу зможуть переглянути ті, хто встигне придбати квиток. Адже планується, що прем’єру ставитимуть на майданчику херсонського театру, що називається «сцена на сцені».
- Там мають розміститися максимум 160 глядачів – більше ми не зможемо облаштувати місць, - розповів Олександр Книга. – Однак за умовами проекту, виставу покажуть ще не раз на херсонській сцені, а потім наші актори поїдуть на місяць до Німеччини, аби познайомити з виставою тамтешніх глядачів. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: