Херсон °C

ГО «Херсонська Січ» провела антибраконьєрський рейд

Новости » Общество
0
ГО «Херсонська Січ» провела антибраконьєрський рейд Члени громадського об’єднання «Херсонська Січ» в черговий раз здійснили спільний рейд з працівниками водної поліції водними просторами Херсонщини. В ході перевірки дотримання природоохоронного законодавства патруль оглянув водну територію Краснюкового озера в районі населеного пункту Старої Збурьївки. У антибраконьєрському рейді взяли участь вісім представників громадського формування та чотири співробітники водної поліції. В ході рейду було виявлено достатню кількість ятерів.
Керівник громадського формування «Херсонська Січ» Віталій Гузенко зазначив, що порівняно з минулим рейдом, у виявлених ятерях в певної кількості були присутні відповідні бірки, що свідчить про промисловий лов біоресурсів.
-       На світанку рейдом у кількості 12 чоловік було оглянуто місця найчастішого перебування рибалок, де було виявлено ятері. Частина з них була з бірками, але певна кількість були безхазяйними. На місце були викликані працівники рибінспекції для задокументування даного факту. Взагалі під час рейду було виявлено ятерів загальною довжиною понад 600 метрів. Все вилучене було оформлено належним чином, - розповів В.Гузенко.
Як запевнив керівник громадського формування, такі рейди будуть тривати і надалі. Наразі вже є домовленості про те, що до таких рейдів будуть залучені працівники екологічної інспекції для більш ефективної та оперативної роботи. 

ГО «Херсонська Січ» провела антибраконьєрський рейд

 ГО «Херсонська Січ» провела антибраконьєрський рейд

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: